BWWB

Stichting Buurtgericht Werken Welten Benzenrade

 

Uitbreiding Parkeerschijfzone (Blauwe Zone)

logo_Heerlen.jpg240px-Nederlands_verkeersbord_E10_svg.png

Uitbreiding blauwe zone in Welten

Om de blauwe zone in Welten te kunnen uitbreiden, zal de gemeente markeringswerkzaamheden gaan uitvoeren. Momenteel kunnen enkele straten niet juist worden gemarkeerd vanwege een hoge parkeerdruk.

Met de aannemer, de firma van Rens, heeft de gemeente afspraken gemaakt dat op zaterdag 10 juni 2017 bij droog weer de markeringswerkzaamheden zullen plaatsvinden. Op deze dag vraagt de gemeente aan de bewoners van de volgende straten om hun auto aan de overzijde te parkeren. Het betreft hier de Prof. Dumontstraat, de Jos Habetsstraat en de Holwerdastraat.

Met handhaving en politie zijn afspraken gemaakt om die dag niet te handhaven in de betreffende straten.

In de Weltertuijnstraat, huisnummer 6 t/m 66 (even) en 5 t/m 49 (oneven), vraagt de gemeente aan de bewoners om hun auto circa 10 cm van de trottoirband te parkeren, zodat de trottoirband blauw kan worden geverfd.

Met vriendelijke groet, de Gemeente Heerlen

Datums verspreiding Welterkoerier 2018

Geachte meneer/mevrouw,

De Welterkoerier wordt verzorgd en bezorgd door vrijwilligers uit de buurt. Dat betekent dat het soms wat langer kan duren eer u antwoord krijgt of dat er wel eens iets misgaat. We vragen hiervoor vriendelijk om uw begrip.

De Welterkoerier komt in 2018 uit op: 

10 en 24 januari
7 en 21 februari
7 en 21 maart
5 en 19 april
2 en 16 en 30 mei
13 en 27 juni
(9 juli t/m 20 augustus zomervakantie)
29 augustus
12 en 26 september
10 en 24 oktober
7 en 21 november
5 en 19 december

Na de verschijningsdatum vindt u een digitale versie op www.bwwb.nl.

Informatie over aanleveren kopij kunt U altijd terugvinden op de voorpagina van de Welterkoerier (bovenaan) en op www.bwwb.nl.
Deze dient UITERLIJK een week van tevoren aangeleverd te worden (vóór 12 uur).
Kopij en advertenties graag aanleveren in een bijgevoegd word of pdf bestand. Afbeeldingen, foto's en logo's in een zo hoog mogelijke resolutie (jpg).

De redactie behoudt zich het recht voor om persberichten in te korten/aan te passen. De redactie wordt volledig verzorgd door vrijwilligers zonder IT of journalistieke achtergrond. Vandaar het vriendelijke verzoek om alle materiaal zo compleet mogelijk in te zenden volgens bovenstaande normen.

Artikelen die betrekking hebben op Welten Benzenrade zijn gratis. Commerciële artikelen tegen betaling, evenals artikelen over feesten, gebeurtenissen etc. die niet plaatsvinden in Welten Benzenrade.

Kosten Koeriertjes (Marktplaats): gratis voor particulieren uit Welten Benzenrade, anderen betalen 5 Euro (naam en adres opdrachtgever vermelden).

**VRAAG OOK NAAR ONZE AANTREKKELIJKE TARIEVEN VOOR ADVERTENTIEABONNEMENTEN!**

ADVERTENTIE* formaat - Prijs per aflevering
1/8 pagina A4 - € 22,50
1/4 pagina A4 - € 37,50
1/3 pagina A4 - € 57,50
1/2 pagina A4 - € 70,00
1/1 pagina A4 - € 112,50

ARTIKEL formaat - Prijs per aflevering
1/4 pagina A4 - € 25,00
1/3 pagina A4 - € 32,50
1/2 pagina A4 - € 40,00
1/1 pagina A4 - € 80,00

Hebt u daar vragen over, stel ze gerust. Er is altijd overleg mogelijk.
Hartelijk dank,

De redactie van de Welterkoerier (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Met vriendelijke groet,
Hans Senden en Jacqueline Bosch
Redactie

Vraag ook eens naar onze speciale tarieven voor advertentie-abonnementen!

Bericht GGD Zuid Limburg

logo_GGD_Zuid_Limburg.jpg

 

Middels een brief die in de eerst week van januari 2017 huis aan huis wordt bezorgd, informeert de GGD Zuid Limburg de omwonenden van de voormalige Marechaussee kazerne over het volgende bericht dat u hier kunt openen en lezen.

Zoeken